visningsstädning borås
PRISEXEMPEL

VÄLJ YTA:DET HÄR BETALAR DU:
FÖRETAG: kr exkl moms

PRIVATPERSON:
utan RUT-avdrag kr inkl moms
med RUT-avdrag* kr inkl moms

                                HELA PRISLISTAN >>
rabatt på städning i borås
rutavdrag städning borås

Visningsstädning

Är det dags för ett nytt hem?

Inför en lägenhetsvisning kan det vara klokt att städa bostaden grundligt då det första intrycket är väldigt viktigt för potentiella köpare. Behöver du tid över för annat åtar vi oss gärna din städning där så klart även fönsterputsning ingår och du kan känna dig trygg med att allt blir grundligt och professionellt utfört. Vid visningen kan du känna dig förvissad om att du har gjort allt som du kan för att presentera din bostad så fördelaktigt som möjligt.

Som vanligt kan du som kund känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att göra dig nöjd och belåten med vårt arbete och kan därför erbjuda en NöJD-KUND-GARANTI där du som kund kan kontakta oss inom 48 timmar om du skulle hitta några misstag och då rättar vi självklart till det så fort som det går men senast inom tre arbetsdagar.

SE PRISLISTA >>
Klicka här för att ladda hem specifikationerna för vår visningstädning. >>

Välj yta:DET HÄR BETALAR DU:
FÖRETAG: 1 300 kr exkl moms

PRIVATPERSON
utan RUT-avdrag 1 625 kr inkl moms
med RUT-avdrag* 813 kr inkl moms

* Beloppet avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp.

Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

Ta del av vår kompletta prislista och försäljningsvillkor genom att klicka här.