033-21 00 29

Vardagar: 13.00 – 18.00
Helgdagar: Stängt

VI STÄDAR I BORÅS MED OMNEJD

Vi är en städfirma som är mån om att ge våra kunder den bästa kvalitet.

Byggstädning

I Borås med omnejd.

Vår tjänst byggstäd riktar sig till stora som små byggen, företag och privatpersoner.

Vi har resurser att hjälpa till på en stor byggarbetsplats men det kan lika gärna handla om en renovering hemma i bostaden. Vi är medvetna om att det kan hända oplanerade händelser som stör utvecklingen i bygget, men det är inga problem för oss vi är flexibla och anpassar oss efter er byggnation då vi hela tiden har en nära kontakt med er som uppdragsgivare.

Självklart har vi även här en NÖJD-KUND-GARANTI på vårt byggstäd där vi garanterar att byggstädningen blir godkänd vid besiktningen. Vi gör allt vi kan för att göra er som kund fullständigt belåten med vårt arbete.

Det här betalar du:

* Beloppet avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp.

Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

Formulär för förfrågan

Skicka oss en förfrågan med formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information: