033-21 00 29

Vardagar: 13.00 – 18.00
Helgdagar: Stängt

VI STÄDAR I BORÅS MED OMNEJD

Vi är en städfirma som är mån om att ge våra kunder den bästa kvalitet.

Flyttstädning

I Borås med omnejd.

När du anlitar oss för flyttstädning kan du vara fullständigt lugn över att du kommer lämna en klanderfritt ren lägenhet eller hus efter dig. Vi städar efter Mäklarförbundets rekommendationer och både ni som flyttar ut och de som flyttar in vet då att allt har städats på korrekt sätt och kan tryggt och lugnt flytta ut alternativt flytta in.

När ni lämnar flyttstädningen till oss kan ni istället lägga energin och tiden på att flytta in och installera er i ert nya hem. Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska känna sig helt nöjda och därför kan vi utan problem erbjuda en NÖJD-KUND-GARANTI på vår flyttstädning för att försäkra oss om att du blir fullständigt belåten med städningen.

Det innebär att ni kan kontakta oss inom 48 timmar om det skulle vara så att ni är missnöjd med något i städningen och då åtgärdar vi det så snabbt som möjligt men som senast inom tre arbetsdagar.

Inte nog med nöjd-kund-garanti vi har även en prisgaranti – vi är övertygade om att vi har de lägsta priserna på flyttstädning men kan du motbevisa oss att en annan firma har ett lägre erbjudande så går vi ner och matchar det.

Det här betalar du:

Från 1 240 kr inkl moms med rut-avdrag*

Från 1 750 kr inkl moms med rut-avdrag*

Från 2 430 kr inkl moms med rut-avdrag*

Från 3 090 kr inkl moms med rut-avdrag*

Från 3 620 kr inkl moms med rut-avdrag*

Från 4 130 kr inkl moms med rut-avdrag*

* Beloppet avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp.

Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

Formulär för förfrågan

Skicka oss en förfrågan med formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information: