033-21 00 29

Vardagar: 13.00 – 18.00
Helgdagar: Stängt

VI STÄDAR I BORÅS MED OMNEJD

Vi är en städfirma som är mån om att ge våra kunder den bästa kvalitet.

Hemstädning

I Borås med omnejd.

Är det svårt att få tiden att räcka till? Då kan vi avlasta dig. Vi på Victorias Städservice hjälper dig med de tidskrävande hushållssysslorna som städning, tvätt, strykning och fönsterputs så du får tid över för det du tycker är viktigt här i livet.

Oavsett var du bor i Borås med omnejd så lägger vi upp din hemstädning efter dina egna önskemål. Det är du som bestämmer vad som ska ingå i din hemstädning och är det något städmoment du tycker fattas i vår städspecifikation så lägger vi naturligtvis till det i din städning. Du får välja vilken dag det passar att vi kommer och vi kommer göra vårt yttersta att alltid tillgodose dina önskemål.

Av oss får du personlig kontakt och ett nära samarbete med uppföljning hur ni tycker att det funkar.

Med kunnig och välutbildad personal kan vi garantera att du kommer bli nöjd med våra tjänster. Vi har ju självklart en NÖJD-KUND-GARANTI som innebär att du inom 48 timmar kan kontakta oss om det skulle hända att du är missnöjd med något i städningen och då få det åtgärdat inom tre arbetsdagar.

Det här betalar du:

Från 390 kr inkl moms med Rut-avdrag*

Från 475 kr inkl moms med Rut-avdrag*

Från 560 kr inkl moms med Rut-avdrag*

Från 645 kr inkl moms med Rut-avdrag*

* Beloppet avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp.

Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

Formulär för förfrågan

Skicka oss en förfrågan med formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information: