033-21 00 29

Vardagar: 13.00 – 18.00
Helgdagar: Stängt

VI STÄDAR I BORÅS MED OMNEJD

Vi är en städfirma som är mån om att ge våra kunder den bästa kvalitet.

Prislista privatkund

Vill du börja prenumerera på veckostädning?

– Minsta debitering är 390 kr per tillfälle för hemstädning. 800 kr för våra andra tjänster.

– Pris onsdag & torsdag 190 kr/tim fredag 210 kr/tim

– Löpande timpriser från 225 kr/tim

– NÖJD-KUND-GARANTI. Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med inom tre arbetsdagar. Reklamation måste göras senaste två arbetsdagar efter städningstillfället. Den som beställt tjänsten av oss, kontaktar oss och vi kommer och åtgärdar bristerna. Ingen ersättning utgår om rengöring görs av annan än oss. Sänd e-mail till info@victoriasstadservice.se så kontaktar vi er.

– Om du vill få städat på en helg tillkommer en fast avgift på 750 kr. Vi åtar oss bara helgstädningar som engångsföreteelser inte som prenumeration.

– Avbokning eller ombokning skall ska via mail senast 48 timmar innan städtillfället annars debiteras hela beloppet. Gäller ej abonnemangs och avtalskunder.

* Beloppet avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp.

**Gräsklippning avser normalskött gräsmatta med maximalt 10cm högt gräs.

Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

– Under abonnemangstiden kan planerade besök ombokas till annan tidpunkt, men ej avbokas.

– Uppsägning av abonnemang eller avtal. Under uppsägningstiden löper abonnemanget på tillsvidare oavsett om tjänsten utförs eller ej. Planerade besök kan ombokas i mån av lediga tider, men kan ej avbokas.

– Vid händelse av att er schemalagda veckostädning skulle infalla på en helgdag eller röd dag avbokas städtillfället automatiskt. Gäller även julafton, nyårsafton och midsommarafton.

– Allt städmaterial ingår alltid i alla städningar.