Nyheter & erbjudanden

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter i städbranschen om t.ex. rutavdrag. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida och gilla oss.


 

God Jul & Gott Nytt År!!!

Nu är Julveckan här, med Julafton på Lördag, så vi passar på och önskar er alla en riktigt God Jul samt ett Gott Nytt År!

Vi har öppet och städar som vanligt i alla vardagar under mellandagarna. Ses vi inte i år så ses vi 2023...

God & Glad Midsommar! - Midsommaraftonen har vi stängt

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är Midsommarveckan 2022 här. Vi passar på och hälsar er Glad Midsommar, samtidigt som vi påminner om att vi har stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg! Kom ihåg!

Glad Påsk till er alla!

Kunder, Vänner & andra vi känner! Vi har egentligen bara en sak att säga innan helgen på riktigt är här... Vi önskar er alla en riktigt God & Glad Påsk!

Våra mejlformulär funkar nu igen...

Vänner, kunder, grannar & andra vi känner. Nu kan ni komma in med era förfrågningar. Våra formulär på hemsidan funkar igen...

Har du inte fått svar från oss?

Kunder! Har ni använt vårt mejlformulär på vår hemsida och märkt att det funkade dåligt? Eller väntar du på ett svar från oss? Tyvärr har det uppstått ett problem som gör att mejlformuläret inte fungerar just nu. Vill ni något skicka då istället ett eget mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

God fortsätting & Gott Nytt 2022!

Så här dan före Nyårsaftonen passar vi på...

Kunder, vänner & andra vi känner! Stort tack för 2021 & Gott Nytt 2022!

Flyttstädning - Vad gäller?

Vad gäller vid flyttstädning? Vad som gäller vid flyttstädning får vi ofta frågor om. För oss som jobbar professionellt med flyttstädning är svaret enkelt... Allt ska vara 100% rent. Du kan dock här ta del av en bra beskrivning genom att klicka och läsa mer

Njut av flytten - Vi flyttstädar...

Ska ni flytta? Visst är det både spännande och kul att flytta? Själva flyttandet vare sig man gör det själv eller tar hjälp är oftast en inspirerande upplevelse. Men att flyttstäda gamla bostaden är inte riktigt lika kul. Men det hjälper vi dig med. Vi flyttstädar åt dig och gör det riktigt bra. Så njut av livet, beställ flyttstädningen av oss...

Glad Midsommar! - Vi har stängt på Midsommaraftonen

Glad Midsommar! Nu står Midsommarhelgen för dörren och vi passar på, önskar er alla en Glad, Härlig Midsommar och Sommar. Vi har stängt Midsommaraftonen och dess helg. Sen har vi, från och med måndag, öppet som vanligt och hjälper er gärna.

  • Smidigt – Vi gör din vardag enklare.
  • Ansvar – Vi betalar avtalsenliga löner, är försäkrade och är emot svart arbetskraft.
  • NÖJD-KUND-GARANTI – Vi åtgärdar alla eventuella fel inom tre arbetsdagar och reklamationsrätt i två dygn.

Vi är experter på flyttstädning!

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.