Victorias Städservice
Telefontid, vardagar: 13.00 – 18.00 Helgdagar: Stängt
Tel:033-21 00 29
Karlsbergsgatan 3
SE-504 60 Borås

För bokningsförfrågningar och annat mejla oss på
info@victoriasstadservice.se

Hemstädning i och kring Borås

Är det svårt att få tiden att räcka till? Då kan vi avlasta dig. Vi på Victorias Städservice hjälper dig med de tidskrävande hushållssysslorna som städning, tvätt, strykning och fönsterputs så du får tid över för det du tycker är viktigt här i livet.

Hemstädning så som du vill ha det...

Oavsett vart i Boråstrakten du vill få städhjälp så lägger vi upp din hemstädning efter dina egna önskemål. Det är du som bestämmer vad som ska ingå i din hemstädning och är det något städmoment du tycker fattas i vår städspecifikation så lägger vi naturligtvis till det i din städning.Du får välja vilken dag det passar att vi kommer och vi kommer göra vårt yttersta att alltid tillgodose dina önskemål.

Av oss får du dessutom personlig kontakt och ett nära samarbete med uppföljning hur ni tycker att det funkar.

Städning med nöjd-kund-garanti...

Med kunnig och välutbildad personal kan vi garantera att du kommer bli nöjd med våra tjänster. Vi har ju självklart en NÖJD-KUND-GARANTI som innebär att du inom 48 timmar kan kontakta oss om det skulle hända att du är missnöjd med något i städningen och då få det åtgärdat inom tre arbetsdagar.

Priser för hemstädning

Upp till 110 kvm

Från 498 kr inkl moms med Rut-avdrag*

Hemstädning 111 - 150 kvm

Från 608 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Hemstädning 151 - 200 kvm

Från 717 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Hemstädning 200 - 250 kvm

Från 827 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

*Beloppet ni fann ovan avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp. Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

  • Smidigt – Vi gör din vardag enklare.
  • Ansvar – Vi betalar avtalsenliga löner, är försäkrade och är emot svart arbetskraft.
  • NÖJD-KUND-GARANTI – Vi åtgärdar alla eventuella fel inom tre arbetsdagar och reklamationsrätt i två dygn.

Vi är experter på flyttstädning!

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.