Victorias Städservice
Telefontid, vardagar: 13.00 – 18.00 Helgdagar: Stängt
Tel:033-21 00 29
Karlsbergsgatan 3
SE-504 60 Borås

För bokningsförfrågningar och annat mejla oss på
info@victoriasstadservice.se

Storstädning i och kring Borås

Storstädning kan verka tråkigt och tidsödande, men tar du hjälp från Victorias Städservice blir det något att se fram emot. Vi gör rent över allt och storstädar ditt hus grundligt från golv till tak, så får du tid över till annat! Vi planerar alltid för att kunna slutföra din storstädning på en dag, så brukar vi skicka ett team av städare som utför jobbet för att säkerställa att allt blir grundligt och välgjort. Lägger du över storstädning på oss kommer det professionella lokalvårdare hem till dig som tar sig an varje liten yta av er bostad eller varför inte kontoret. I storstädningen ingår allt från fönsterputsning till borttagning av kalkrester.

Storstädning med nöjd-kund-garanti...

Som vanligt kan du som kund känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att göra dig nöjd och belåten med vårt arbete och kan därför erbjuda en NÖJD-KUND-GARANTI där du som kund kan kontakta oss inom 48 timmar om du skulle hitta några misstag och då rättar vi självklart till det så fort som det går men senast inom tre arbetsdagar. Du som kund får alltid ett fast pris på städning som baseras på antalet kvadratmeter bostaden är på. Tveka inte att ta kontakt för att få en offert eller se vår prislista för att räkna ut vad din storstädning skulle kosta med eller utan RUT-avdrag. 

Hur ofta behöver man göra en storstädning då?

Vi rekommenderar en till två gånger per år. Men du kanske vill du ha extra fint till jul eller något stort kalas eller bara en traditionsenlig vårstädning och då hjälper vi hjärna till

Varför behövs det storstädas om man ändå städar kontinuerligt?

Enligt vår erfarenhet så är det många skrymslen och vrår som blir “bortglömda” eller inte hinns med i den vardagliga städningen.

Priser för storstädning

Upp till 40 kvm

Från 1095 kr inkl moms med Rut-avdrag*

Storstädning 41 - 70 kvm

Från 1752 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Storstädning 71 - 110 kvm

Från 2628 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Storstädning 111 – 150 kvm

Från 3504 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Storstädning 151 – 200 kvm

Från 3942 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Storstädning 201 – 250 kvm

Från 4380 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

*Beloppet ni fann ovan avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp. Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

  • Smidigt – Vi gör din vardag enklare.
  • Ansvar – Vi betalar avtalsenliga löner, är försäkrade och är emot svart arbetskraft.
  • NÖJD-KUND-GARANTI – Vi åtgärdar alla eventuella fel inom tre arbetsdagar och reklamationsrätt i två dygn.

Vi är experter på flyttstädning!

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.