Victorias Städservice
Telefontid, vardagar: 13.00 – 18.00 Helgdagar: Stängt
Tel:033-21 00 29
Karlsbergsgatan 3
SE-504 60 Borås

För bokningsförfrågningar och annat mejla oss på
info@victoriasstadservice.se

Flyttstädning

Flyttstädning i Borås...

Flyttstädning i Borås med omnejd som du kan lita på blir rätt utförd.

När du anlitar Victorias Städservice för flyttstädning kan du vara fullständigt lugn över att du kommer lämna en klanderfritt ren lägenhet eller hus efter dig. Vi städar efter Mäklarförbundets rekommendationer och både ni som flyttar ut och de som flyttar in vet då att allt har städats på korrekt sätt och kan tryggt och lugnt flytta ut alternativt flytta in.

Känn ingen oro! Vi flyttstädar...

När ni lämnar flyttstädningen till oss kan ni istället lägga energin och tiden på att flytta in och installera er i ert nya hem. Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska känna sig helt nöjda och därför kan vi utan problem erbjuda en NÖJD-KUND-GARANTI på vår flyttstädning för att försäkra oss om att du blir fullständigt belåten med städningen.Det innebär att ni kan kontakta oss inom 48 timmar om det skulle vara så att ni är missnöjd med något i städningen och då åtgärdar vi det så snabbt som möjligt men som senast inom tre arbetsdagar. Inte nog med nöjd-kund-garanti vi har även en prisgaranti – vi är övertygade om att vi har de lägsta priserna på flyttstädning men kan du motbevisa oss att en annan firma har ett lägre erbjudande så går vi ner och matchar det.

Flyttar du från Stockholm till Borås eller tvärt om...

Om du ska flytta till eller från orter i norra Stockholm har vi en samarbetspartner www.rutstad.se som vi verkligen rekommenderar för Flyttstädning och Flytthjälp

Vilka regler gäller vid flyttstädning? Klicka och läs mer...

Priser för flyttstädning

Upp till 40 kvm

Från 1733 kr inkl moms med Rut-avdrag*

Flyttstädning 41 - 70 kvm

Från 2450 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Flyttstädning 71 - 110 kvm

Från 3406 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Flyttstädning 111 – 150 kvm

Från 4362 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Flyttstädning 151 – 200 kvm

Från 5079 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

Flyttstädning 201 – 250 kvm

Från 5796 kr inklusive moms med Rut-avdrag*

*Beloppet ni fann ovan avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp. Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

  • Smidigt – Vi gör din vardag enklare.
  • Ansvar – Vi betalar avtalsenliga löner, är försäkrade och är emot svart arbetskraft.
  • NÖJD-KUND-GARANTI – Vi åtgärdar alla eventuella fel inom tre arbetsdagar och reklamationsrätt i två dygn.

Vi är experter på flyttstädning!

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.