Victorias Städservice
Telefontid, vardagar: 13.00 – 18.00 Helgdagar: Stängt
Tel:033-21 00 29
Karlsbergsgatan 3
SE-504 60 Borås

För bokningsförfrågningar och annat mejla oss på
info@victoriasstadservice.se

Tömning & städning av ert dödsbo med omsorg & hänsyn

- Vi erbjuder en helhetslösning för dödsbotömning & dödsbotömning.

Vi alla lever i livets cirkel. Vi kommer likna nakna som vi går. Helt plötsligt har man gamla föräldrar som lämnar efter sig allt sitt bohag, alla sina kläder, sin oklippta gräsmatta, trädgården som behöver omvårdnad med mera. Vi på Rutstäd har fått gedigen erfarenhet när det gäller att tömma, fixa och städa efter ett dödsbo. Vi kan hjälpa er med allt. Vi ger gärna råd och hjälper till med att planera en helhetslösning som passar just er.


Vi städar &tömmer dödsboet oavsett boendeform

Det spelar ingen roll vilken boendeform som ska lämnas. Hyresrätt, bostadsrätt, äldreboende eller eget hus, vi har erfarenheter från alla dessa. I vissa fall handlar det om flyttstädning i andra fall om visiningsstädning.

Eftersatt vård av Trädgård & exteriör

Av förklarliga skäl blir ofta underhåll av altaner och trädgårdsskötsel låg prioriterade just innan boet blir ett dödsbo. Vi fixar även så att alla dessa faciliteter kommer att se ut som vid sina glansdagar.

Flyttar ut dödsboet och magasinerar vid dödsbotömning

I det fall arvegods och inventarier i dödsboet ska till arvingar eller magasin vid dödsbotömningen, så kan ni känna fullt förtroende för att vi med omsorg flyttar allt detta. Vi är en certifierad transportör som är fullt försäkrad

Återvinner eller köper bohag

Allt bohag tar vi hand om åt er. I många fall blir det till glädje för behövande när vi lämnar fungerande möbler till hjälporganisationer eller sterbhusuppköpare. Det kan även finnas annat som ni ser att vi skulle kunna hjälpa till med. Tveka inte att ta kontakt Vi kan och vi gillar att hjälpa till.

Om ni vill ha hjälp i Norrtälje & i Norra delarna av Stockholm rekommenderar vi Dödsbostädning Norrtälje

  • Smidigt – Vi gör din vardag enklare.
  • Ansvar – Vi betalar avtalsenliga löner, är försäkrade och är emot svart arbetskraft.
  • NÖJD-KUND-GARANTI – Vi åtgärdar alla eventuella fel inom tre arbetsdagar och reklamationsrätt i två dygn.

Vi är experter på flyttstädning!

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.